Skugga en elev

Är du nyfiken på hur det är att gå på Höga Kusten Teoretiska Gymnasium? Ett av de bästa sätten att ta reda på det är skugga en elev på skolan under en dag.

Du får följa med på lektionerna, träffa lärarna och eleverna, se lokalerna samt äta lunch med din klass. Vid din sida har du en ambassadör, en elev som går det program som du är intresserad av. Om du redan känner någon på vår skolan får du gärna hänga med henne eller honom. Om du inte känner en elev i just den klassen så tar en av våra duktiga elevambassadörer ta hand om dig.

Vi tar emot elever för skuggning kontinuerligt på alla våra program. Ta först och främst kontakt med SYV:en på din skola. Behöver du mer information går det bra att kontakta biträdande rektor Peter Hållander så hjälper han dig vidare: peter.hallander@hkt.se

Välkommen!